Suvi-Vintage 2017 myyjähaku avattu

suvivin20151

Tervetuloa Fintagen ja Tallipihan yhdessä järjestämään Suvi-Vintage 2017 tapahtumaan!

Tapahtuma järjestetään lauantaina 1.7.2017 – sunnuntaina 2.7.2017

Voit hakea myyjäksi alta löytyvän hakemuksen avulla. Lisätietoja, ja ohjelma, julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Hae myyjäksi TÄÄLLÄ https://goo.gl/forms/ssL39V87pc3ykjz32

HAKU PÄÄTTYY 4.5.2017. HAKIJOILLE ILMOITETAAN PÄÄTÖKSESTÄ 30.5.2017.

Jos haet sähköpostilla, sisällytä hakemukseesi seuraavat tiedot, ja liitä mukaan muutama kuva myyntituotteistasi (pakollinen):

Kauppiaan tai kaupan nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Myyntipäivät (la, su vai molemmat):
Tuplapaikka (kyllä vai ei, ks. alla):
Rekkien määrä:
Myyntipaikan toive (ks. alla):

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: fintage miukumauku fintage net

Myyntipaikat ja hinnat:

Tuplapaikka: 2x myyntipaikan hinta (esim. yksi myyntipäivä tuplapaikalla
60€ + alv ja molemmat päivät tuplapaikalla 80€ + alv)

Pihakatos (1pv/2pv) : 30€/40€ + alv
12m x 6m pihakatokseen mahtuu 8 myyjää ja se sijaitsee ulkotiloissa. 
Ei sähkömahdollisuutta. 
Sopii myyjille, joilla myyntituotteet pääosin rekeissä. 
Pöytä 80cm x 180cm + rekkitila. Huomioi sää.

Vanhan tallin sisätila (1pv/2pv) : 30€/40€ + alv
Sisätiloissa sijaitsevaan talliin mahtuu 5 myyjää. 
Sähkömahdollisuus, oma spottivalo tarpeen. 
Pöytä 80cm x 180cm + rekkitila. Sää yhdentekevä. 
Tallissa yöpyy hevonen, huomioi mahdollinen allergialääkitys.

Myyntikioski (1pv/2pv) : 30€/40€ + alv
(Pihalla 7 kpl (2.40m x 1.80m) sähköistettyjä ja lukittavia kioskeja. 
Ulkopuolelle 2x 100cm x 75 pöytää. Huom! Sopii parhaiten pientavaran, 
esim. hattujen ja korujen myyjille. Huomioi sää.)

Ulkona myyville varastointimahdollisuus yön ajaksi.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Suvi-Vintage 2015

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä taas!

Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat taas Tampereen Tallipihalle kesäkuun viimeisenä viikonloppuna! Fintage ry ja Tallipiha järjestävät iki-ihanan Suvi-Vintagen lauantaina 27.6 ja sunnuntaina 28.6. Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun. Tänä vuonna markkinatunnelmaa luo huutokauppa ja lapsille on entistä enemmän ohjelmaa.

Lauantaina Fintage ry:n muotinäytös esittelee 1940-1950-lukujen elokuvien naisia muuttuvissa elämäntilanteissa. Näytöksen inspiraationa ovat naisohjaajat. Vauhtia lauantaihin tuovat Suomen veteraanikilpamoottoripyöräkerhon vanhat moottoripyörät. Myöhemmin lauantai-iltapäivästä Tomi Leppänen esittää Tapio Rautavaaran lauluja.

Lauantai-ilta jatkuu varsinaisen tapahtuman päätyttyä Teerenpelissä burleskilla kello 18 alkaen.

Sunnuntai alkaa vanhan tavaran huutokaupalla. Tallipihalla voi kokeilla kauppaonneaan, kun Goatland Recycling nuijii hintoja sunnuntaina klo 12-14. Aiempaa huutokokemusta ei tarvita. Kaupattavien tavaroiden näyttö on klo 11 alkaen.

Swing Team tanssittaa kumpanakin päivänä. Jos taidot ovat ruosteessa ja tanssijalkaa vipattaa, molempina päivinä on mahdollisuus osallistua Swing Teamin tanssiopetukseen.

Sunnuntain päättää 1920-1950-lukujen sovituksilla ja soitinkokoonpanolla soittava Seminola-­orkesteri. Myös Tampereen seudun mobilistit ry on sunnuntaina paikalla vanhoine autoineen.

Sekä lauantaina että sunnuntaina musisoi 60-lukulaisittain Wavy Gravy. Historian elävöittämisseura Etulinja ja Lottaperinneyhdistys tuovat Tallipihalle kotirintaman tunnelmaa kumpanakin päivänä.

Tallipihan käsityöläiskylä on auki normaalisti. Tallipihan kahvilat tarjoavat kahvia ja kastettavaa koko tapahtuman ajan. Tallipihalla on tarjolla myös perinteiseen tapaan vossikka-ajelua ja karusellin pyörrettä. Molempina päivinä on paikalla myös lasten leikittäjä vanhan ajan tyyliin!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tallipihan portit ovat auki sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11-17.

Fintage ry ja Tallipiha järjestävät Suvi-Vintagen neljättä kertaa. Tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Suvi-Vintage 2015 Facebookissa

Lisätietoja:

Lassi Patokorpi (tapahtumavastaava, Fintage ry)
[email protected]
045 631 1961

Tallipiha
[email protected]
045 326 7004

Juliste: Ulrika Bachér

Uutistoimitus: Helsinki Retro & Vintage Design Expo 20.9-21.09

Ensi viikonloppuna jälleen Helsinki Retro & Vintage Design Expo!

Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa myynnissä vintagea ja retroa. Pääsylippu 10 euroa, Fintagen jäsenkortilla pääsee kaksi yhden hinnalla sisään, tervetuloa!

Fintagen jäsenillä on myös mahdollisuus tuoda yhdistyksen omaan pöytään omia vintage-vaatteitaan ja tavaroitaan myyntiin 10% provisiomaksulla. Tulemalla myymään tavaroitasi tai hoitamaan Fintagen pöytää voit päästä ilmaiseksi sisään tapahtumaan. Ole yhteydessä Piia Lempiäiseen (piia.lempiainen(at)gmail.com), jos haluat tietää lisää.

Mikäli kiinnostusta löytyy, voisimme tapahtuman loputtua mennä vintage-porukalla syömään. Kommenteissa voi ilmaista kiinnostuksensa ja suunnitella tapaamista.

http://www.exponova.fi/

Tapahtuma Facebookissa

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Uutistoimitus: Iki-ihana Tallipihan Suvi-Vintage tulee taas!

Menneen ajan tyyli, musiikki ja kulttuuri valtaavat Tampereen Tallipihan 28.-29.6., kun viihteellinen myyntitapahtuma Suvi-Vintage järjestetään kolmannen kerran. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tänä vuonna teemana on 30-luku ja lomailu.

Kaupan on käsityöläisten tuotteita ja vintagea. Paikalla on kauppiaita ympäri Suomea.

1940-1950-luvun musiikkia soittava Trio Nautilus luo tunnelmaa sekä lauantaina että sunnuntaina ja Swing Team tanssittaa kumpanakin päivänä. Jos taidot ovat ruosteessa ja tanssijalkaa vipattaa, molempina päivinä on mahdollisuus osallistua Swing Teamin tanssiopetukseen.

Uusviktoriaaninen valokuvausstudio Atelieri O. Haapala kuvaa tapahtuman vieraita molempina päivinä.

Lauantaina ohjelma alkaa vanhan ajan miesvoimistelunäytöksellä. Iltapäivällä laulavat Blue Heavenin tytöt Harmony Sistersin jalanjäljissä.

Lauantai-ilta jatkuu varsinaisen tapahtuman päätyttyä Teerenpelissä burleskilla kello 18 alkaen.

Sunnuntaina Fintage ry järjestää muotinäytöksen, jossa nähdään 30-50-lukujen loma- ja ranta-asuja sekä muuta vintagea. Silloin nähdään myös Tulenkantajien kirjakaupan musiikillinen esitys, jonka teemana ovat 30-luvun runoilijat.

Sunnuntaina lavalle astuu 1920-1950-lukujen sovituksilla ja soitinkokoonpanolla soittava Seminola-­orkesteri. Myös Tampereen seudun mobilistit ry on paikalla vanhoine autoineen sunnuntaina.

Jos tanssitaidot ovat ruosteessa, on paikan päällä tarjolla tanssiopetusta.

Mukana ovat myös historian elävöittämisseura Etulinja ja Lottaperinneyhdistys.

Suvi-Vintagea pääsee nauttimaan molempina päivinä kello yhdestätoista viiteen. Tallipihan kahvilat tarjoavat kahvia ja kastettavaa koko tapahtuman ajan. Tallipihalla on tarjolla myös vossikka-ajelua ja karusellin pyörteitä.

Fintage ry ja Tallipiha järjestävät Suvi-Vintagen kolmatta kertaa. Tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Fb-tapahtuma löytyy täältä.

Kuvia viime vuodelta Facebookissa tästä linkistä.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Uutistoimitus: Teetanssit + Vintagekirpputori 4.5!

Ensi sunnuntaina Helsinki Traditional Jazz Dance Company pitää kevään viimeiset Teetanssit Helsingin Arabiassa Kääntöpaikalla, osoiteessa Intiankatu 1. Fintage on mukana järjestämänsä vintage-kirpputorin merkeissä.

Teetansseissa voi nauttia tanssinäytöksistä, tanssimisesta, teestä ja leivonnaisista! Nyt sinulla on myös mahdollisuus myydä ylimääräiset vintageaarteesi ja tehdä ihania löytöjä!

Paikalla on pöytä, henkareita, vaaterekki ja vaihtorahaa, joten sinun tarvitsee vain merkitä myyntituotteisiisi oma nimesi sekä hinta. Fintagen vastuuhenkilö huolehtii pöydästä, jotta kaikki ehtivät tanssimaan, mutta olisi suotavaa, jos myös myyjät viettäisivät hetken myyntipöydän takana.

10% myyntituotoista kerätään kattamaan tilavuokra. Myyjät saavat voittonsa tapahtuman päätteeksi kirppiskassasta (tai jos vaihtorahat pääsevat loppumaan, siirretään rahat tilille seuraavana päivänä).

Tapahtuma facebookissa.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Fintage Fashion Show: In the dead of night

Lately I’ve been more and more into the fashions of the 30’s. 40’s and 50’s are still my favourite decades, but some of the 30’s silhouettes and details have also caught my attention. I couldn’t resist myself when I came across this 30’s sienna coloured dress. And the fact that it fit almost perfectly didn’t quite help either.

I really like the pleat detail on the front of the skirt and the pouchy sleeves. You can see it was made before the war as the fabric has been used profusely: the fold of the hem and seam allowances are at least 2 inches wide, which is lucky for me as there will be plenty of material to make repairs if necessary.

The dress has a quite interesting closing mechanism. There are snaps on the shoulder seam and half of the collar  also comes off and is attached with snaps and small hooks. I had to widen the closure on the shoulder as I had difficulties fitting my big head through it. I also took off the wadded shoulder pads that had quite lost their shape and raised the sleeve at least by an inch.

The hat I’m wearing in these pictures was bought from a local flea market, but I can’t tell its age for sure. The shoes were bought from the R&R swap meet last summer and I suspect they’re from the late 30’s-40’s. They’re very soft and supple leather with canvas insoles. They’re also quite narrow on the toe.

Cherise

I'm a clothing designer by education and a self taught seamstress. I fell in love with vintage fashion some 5 years ago and haven't looked back since. I sew the majority of my wardrobe myself, so you'll probably see a lot of vintage reproduction here. My favourite decades are the 40's and 50's.

More Posts - Website - Facebook