Suvi-Vintage 2015

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä taas!

Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat taas Tampereen Tallipihalle kesäkuun viimeisenä viikonloppuna! Fintage ry ja Tallipiha järjestävät iki-ihanan Suvi-Vintagen lauantaina 27.6 ja sunnuntaina 28.6. Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun. Tänä vuonna markkinatunnelmaa luo huutokauppa ja lapsille on entistä enemmän ohjelmaa.

Lauantaina Fintage ry:n muotinäytös esittelee 1940-1950-lukujen elokuvien naisia muuttuvissa elämäntilanteissa. Näytöksen inspiraationa ovat naisohjaajat. Vauhtia lauantaihin tuovat Suomen veteraanikilpamoottoripyöräkerhon vanhat moottoripyörät. Myöhemmin lauantai-iltapäivästä Tomi Leppänen esittää Tapio Rautavaaran lauluja.

Lauantai-ilta jatkuu varsinaisen tapahtuman päätyttyä Teerenpelissä burleskilla kello 18 alkaen.

Sunnuntai alkaa vanhan tavaran huutokaupalla. Tallipihalla voi kokeilla kauppaonneaan, kun Goatland Recycling nuijii hintoja sunnuntaina klo 12-14. Aiempaa huutokokemusta ei tarvita. Kaupattavien tavaroiden näyttö on klo 11 alkaen.

Swing Team tanssittaa kumpanakin päivänä. Jos taidot ovat ruosteessa ja tanssijalkaa vipattaa, molempina päivinä on mahdollisuus osallistua Swing Teamin tanssiopetukseen.

Sunnuntain päättää 1920-1950-lukujen sovituksilla ja soitinkokoonpanolla soittava Seminola-­orkesteri. Myös Tampereen seudun mobilistit ry on sunnuntaina paikalla vanhoine autoineen.

Sekä lauantaina että sunnuntaina musisoi 60-lukulaisittain Wavy Gravy. Historian elävöittämisseura Etulinja ja Lottaperinneyhdistys tuovat Tallipihalle kotirintaman tunnelmaa kumpanakin päivänä.

Tallipihan käsityöläiskylä on auki normaalisti. Tallipihan kahvilat tarjoavat kahvia ja kastettavaa koko tapahtuman ajan. Tallipihalla on tarjolla myös perinteiseen tapaan vossikka-ajelua ja karusellin pyörrettä. Molempina päivinä on paikalla myös lasten leikittäjä vanhan ajan tyyliin!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tallipihan portit ovat auki sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11-17.

Fintage ry ja Tallipiha järjestävät Suvi-Vintagen neljättä kertaa. Tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Suvi-Vintage 2015 Facebookissa

Lisätietoja:

Lassi Patokorpi (tapahtumavastaava, Fintage ry)
[email protected]
045 631 1961

Tallipiha
[email protected]
045 326 7004

Juliste: Ulrika Bachér

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *