Uutiset: Yhdistyksen hallituskokoonpanossa ei suuria muutoksia

Fintage ry:n vuosikokous pidettiin eilen lauantaina 5.1.2012 Hämeenlinnassa Cafe Hoffissa. Paikalla oli hyvän kokoinen joukko yhdistyksen jäseniä ja kokous meni sutjakasti. Kiitos kaikille osanottajille!

Hallituskokoonpano ei kokenut suuria muutoksia, mutta viroissa tapahtui pientä uudelleenjärjestäytymistä. Riikka Pennanen ja Jirina Alanko nimitettiin Helsingin paikallisvastaaviksi.

Puheenjohtaja – Lassi Patokorpi

Varapuheenjohtaja – Meri Kortteenpohja

Rahastonhoitaja – Marianne Niemelä

Sihteeri – Anna Linna

Hallituksen jäsen – Piia Lempiäinen

Hallituksen jäsen – Jenni Jaakkola

Hallituksen jäsen – Mimosa DeDanann

Helsingin paikallisvastaava – Riikka Pennanen

Helsingin paikallisvastaava – Jirina Alanko

Lahden paikallisvastaava – Markus Helenius

Vuosikokouksessa esitellyt toimintasuunnitelma, talousarvio ja sääntömuutosehdotus hyväksytiin. Jäsenmaksu kuluvalle vuodelle pysyy samansuuruisena kuin tähänkin asti (10€). Pöytäkirja kokouksesta tulee nähtäväksi foorumille kun se sihteerin käsistä vapautuu.

Yhdistys järjestää ylimääräisen kokouksen ylijääneiden asioiden käsittelemiseen. Kokouksesta lähetetään yhdistyksen jäsenille kokouskutsu. Yhdistys päätti pitää kokouksen Hämeenlinnassa 24.2 klo 15.00.

Kokouksessa myös päätettiin, että lähdetään suunnittelemaan vuotuista palkintoa tärkeimmälle vintagekulttuurin hyväksi tehdylle teolle.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *