Uutistoimitus: Iki-ihana Tallipihan Suvi-Vintage tulee taas!

Menneen ajan tyyli, musiikki ja kulttuuri valtaavat Tampereen Tallipihan 28.-29.6., kun viihteellinen myyntitapahtuma Suvi-Vintage järjestetään kolmannen kerran. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tänä vuonna teemana on 30-luku ja lomailu.

Kaupan on käsityöläisten tuotteita ja vintagea. Paikalla on kauppiaita ympäri Suomea.

1940-1950-luvun musiikkia soittava Trio Nautilus luo tunnelmaa sekä lauantaina että sunnuntaina ja Swing Team tanssittaa kumpanakin päivänä. Jos taidot ovat ruosteessa ja tanssijalkaa vipattaa, molempina päivinä on mahdollisuus osallistua Swing Teamin tanssiopetukseen.

Uusviktoriaaninen valokuvausstudio Atelieri O. Haapala kuvaa tapahtuman vieraita molempina päivinä.

Lauantaina ohjelma alkaa vanhan ajan miesvoimistelunäytöksellä. Iltapäivällä laulavat Blue Heavenin tytöt Harmony Sistersin jalanjäljissä.

Lauantai-ilta jatkuu varsinaisen tapahtuman päätyttyä Teerenpelissä burleskilla kello 18 alkaen.

Sunnuntaina Fintage ry järjestää muotinäytöksen, jossa nähdään 30-50-lukujen loma- ja ranta-asuja sekä muuta vintagea. Silloin nähdään myös Tulenkantajien kirjakaupan musiikillinen esitys, jonka teemana ovat 30-luvun runoilijat.

Sunnuntaina lavalle astuu 1920-1950-lukujen sovituksilla ja soitinkokoonpanolla soittava Seminola-­orkesteri. Myös Tampereen seudun mobilistit ry on paikalla vanhoine autoineen sunnuntaina.

Jos tanssitaidot ovat ruosteessa, on paikan päällä tarjolla tanssiopetusta.

Mukana ovat myös historian elävöittämisseura Etulinja ja Lottaperinneyhdistys.

Suvi-Vintagea pääsee nauttimaan molempina päivinä kello yhdestätoista viiteen. Tallipihan kahvilat tarjoavat kahvia ja kastettavaa koko tapahtuman ajan. Tallipihalla on tarjolla myös vossikka-ajelua ja karusellin pyörteitä.

Fintage ry ja Tallipiha järjestävät Suvi-Vintagen kolmatta kertaa. Tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Fb-tapahtuma löytyy täältä.

Kuvia viime vuodelta Facebookissa tästä linkistä.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *