Uutistoimitus: Teetanssit + Vintagekirpputori 4.5!

Ensi sunnuntaina Helsinki Traditional Jazz Dance Company pitää kevään viimeiset Teetanssit Helsingin Arabiassa Kääntöpaikalla, osoiteessa Intiankatu 1. Fintage on mukana järjestämänsä vintage-kirpputorin merkeissä.

Teetansseissa voi nauttia tanssinäytöksistä, tanssimisesta, teestä ja leivonnaisista! Nyt sinulla on myös mahdollisuus myydä ylimääräiset vintageaarteesi ja tehdä ihania löytöjä!

Paikalla on pöytä, henkareita, vaaterekki ja vaihtorahaa, joten sinun tarvitsee vain merkitä myyntituotteisiisi oma nimesi sekä hinta. Fintagen vastuuhenkilö huolehtii pöydästä, jotta kaikki ehtivät tanssimaan, mutta olisi suotavaa, jos myös myyjät viettäisivät hetken myyntipöydän takana.

10% myyntituotoista kerätään kattamaan tilavuokra. Myyjät saavat voittonsa tapahtuman päätteeksi kirppiskassasta (tai jos vaihtorahat pääsevat loppumaan, siirretään rahat tilille seuraavana päivänä).

Tapahtuma facebookissa.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *