Uutistoimitus: Voita Lea Joutsenon tähdittämä Neiti Tuittupää!

Valentin Vaalan ohjaama ja ihastuttavan Lea Joutsenon tähdittämä Neiti Tuittupää (1943) on julkaistu DVD:llä!

Hilja Valtosen Opettajan villikko (1928) -romaaniin perustuvassa elokuvassa seurataan ensin Tipulin (Lea Joutseno) opiskelijaelämää Helsingissä ja myöhemmin hänen uraansa sairaanhoitajana. Vanhaksipiiaksi leimatun itsenäisen ja omapäisen Tipulin suosiota kalastelevat sekä sairaalan ylilääkäri että hänen lapsuudenystävänsä viulistina mainetta saavuttanut Erkki Erä (Tapio Nurkka).

Lisämateriaaleina mukana ovat sota-ajan lihan salakauppaa käsittelevä dramatisoitu Sikamainen juttu, WSOY:n kirjailijoita esittelevä Kirjailijoitamme, jossa esiintyvät mm. Mika Waltari, Toivo Pekkanen, Aale Tynni ja Olavi Paavolainen sekä Filmiväkeä talkootouhuissa. Heinätalkoisiin elokuvassa osallistuivat mm. Lea Joutseno, Hilkka Helinä ja Regina Linnanheimo.

Kommentoimalla tähän Fintagen blogin postaukseen tai Facebookin Neiti Tuittupää -statukseen olet mukana yhden Neiti Tuittupää DVD:n arvonnassa. Osallistumisaika päättyy tiistaina 22.4.2014 klo 15.

Huom! Jos osallistut kommentoimalla blogin kautta niin jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä siinä tapauksessa, että onnetar osuu kohdallesi.

Neiti Tuittupää DVD:eitä myydät hyvinvarustetut tavaratalot, cdon.fi ja KAVIn keskus (Sörnäisten rantatie 25 A, 5. krs, puh. 09 6154 00).

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Comments

comments

2 thoughts on “Uutistoimitus: Voita Lea Joutsenon tähdittämä Neiti Tuittupää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *