Uutistoimitus: Voita Valentin Vaalan Rikas tyttö (1939) DVD!

Valentin Vaalan ohjaama ja Sirkka Sarin tähdittämä seurapiirikomedia Rikas tyttö (1939) on julkaistu DVD:llä!

Anni Hall (Sirkka Sari) on hemmoteltu seurapiirityttö, jonka elämään kuuluu lähinnä ratsastusta ja juhlimista. Eräänä iltana kaikki muuttuu hänen koettuaan suuren seikkailun Vinter-nimisen miehen (Olavi Reimas) pelastaessa hänet humalaisen ahdistelusta.

Rikas tyttö aloitti Valentin Vaalan ja elokuvan toista naispääosaa esittävän Lea Joutsenon komediaelokuvien sarjan. Pääosan esittäjälle, kuvankauniille Sirkka Sarille elokuva oli viimeinen. Hän kuoli tapaturmaisesti elokuvan kuvausryhmän juhliessa Aulangolla.

DVD:n lisämateriaaleina nähdään mm. lyhytelokuva Suomi-Filmin toiminnasta (1939) ja Salon Lindbladin vaatemuotia esittelevä mainos.

Kommentoimalla tähän Fintagen blogin postaukseen tai Facebookin Rikas tyttö -statukseen, olet mukana yhden Rikas tyttö DVD:n arvonnassa. Osallistumisaika päättyy perjantaina 18.4.2014 klo 15.

Huom! Jos osallistut kommentoimalla blogin kautta niin jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä siinä tapauksessa, että onnetar osuu kohdallesi.

Rikas tyttö DVD:eitä myydät hyvinvarustetut tavaratalot, cdon.fi ja KAVIn keskus (Sörnäisten rantatie 25 A, 5. krs, puh. 09 6154 00).

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Comments

comments

3 thoughts on “Uutistoimitus: Voita Valentin Vaalan Rikas tyttö (1939) DVD!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *