Uutiset: Vapriikki-Vintage 8-9.2.2014!

Ensi viikonloppuna 8-9.2 järjestetään jo kolmatta kertaa Vapriikki-Vintage Tampereella. Paikalla on 17 vintagemyyjää ja runsaasti ohjelmaa, muun muassa luentoja ja opastuksia monista mielenkiintoisista aiheista. Gramofoni- ja livemusiikkia voi kuunnella molempina päivinä, ja sunnuntaina Helsinki Traditional Jazz Dance company opettaa yleisölle esityksensä jälkeen charlestonin alkeita.

Myös perinteinen käsityötaito on edustettuna: modisti Fiona Timantti pitää cocktail-hattukurssin ja suutari Sakari Jakobsson neuvoo vanhojen kenkien hoidossa ja tekee pieniä korjaustöitä.

Lauantaina paikalla on valokuvaamo Atelieri O. Haapala. Pukeudu tyylikkäästi tai lainaa vaatteet paikan päältä ja ikuista itsesi Art Noveaun hengessä!

Sunnuntaina Fintage järjestää ison muotinäytöksen, joka on läpileikkaus sistustus-, pukeutumis- ja musiikkityyleihin 10-luvulta 1950-luvulle.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja tekemään löytöjä! Torille on vapaa pääsy. Muihin aktiviteetteihin voi osallistua Vapriikin pääsymaksulla. Ohjelma löytyy täältä ja Facebook-tapahtuma tästä.

Vintage-löytöjä tarjoavat seuraavat myyjät:

Satu R.
Humbugi Asuste
VintagEija’s
Vintage Gilda
Evergreen Garderobi
Alles Gute
Arja P.
Oitin Soma-asu
Kätkö Vintage
Evil Dressmaker & Cherise
Taru J.
Vintage Garden
Irja S.
Ateljee Agami
Vapaaherra
Fiona Timantti ja Sakari Jakobsson
Fintage ry

Fintagen jäsenet voivat tuoda Fintagen pöytään omia myyntavaroitaan. Myydyistä tuotteista peritään pieni provikkapalkkio.

Kuvat viime vuosien tapahtumista.

Uutistoimitus

Uutistoimitus pitää huolen, että kaikki ovat ajan tasalla vintagemaailman tapahtumista. Lähetä uutisehdotuksesi osoitteeseen uutistoimitus(at)fintage.net

More Posts

Comments

comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *