Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /nfs/c08/h02/mnt/115991/domains/fintage.net/html/foorumi/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Tuoreimmat viestit
Welcome Guest, please login or register.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : 14.09.17 - klo:11:20 
Aloittaja Ruma Elsa - Uusin viesti kirjoittanut Hamisato
I think your idea is very good.

 2 
 : 25.07.17 - klo:10:05 
Aloittaja Ruma Elsa - Uusin viesti kirjoittanut Ruma Elsa
Voin suositella matkakohteeksi Haaparantaa! Torin ympärillä levittäytyvä vanhakaupunki henkii aurinkoisena kesäpäivänä leppoisaa tunnelmaa.

Nähtävyyksiä ei ole kovin paljon, mutta kannattaa käydä kävelyllä Tornionjoen rannassa, ihailla hotelliksi muutettua vanhaa kaupungintaloa ja kuunnella rehevää meän kieltä torikahvilassa työmiesten aamukahvitunnin aikaan. Hymyilee Korttelin päässä torista on hyväntekeväisyyskirpputori, jolla samaten kuulee meän kieltä ja voi maksaa myös euroilla. Torin laidalla on paikallisten yrittäjien myymälä, jossa on todella upeita käsityö- ja muita tuotteita. Kansankorkeakoulun asuntola toimii kesähostellina - sieltä saa mukavan, edullisen majoituksen ilman ylellisyyksiä.

Mukaan tietysti vanhan ajan filmikamera! Hymyilee

 3 
 : 11.01.17 - klo:14:17 
Aloittaja Van Kraemers - Uusin viesti kirjoittanut Winwinner


This is what I had suspected before. But after reading the content on the go. It gave me a greater understanding

 4 
 : 11.01.17 - klo:14:17 
Aloittaja Van Kraemers - Uusin viesti kirjoittanut Winwinner

It is much better to know me. I think I benefited very well from this site.

 5 
 : 20.12.16 - klo:15:11 
Aloittaja jaanasalo - Uusin viesti kirjoittanut jaanasalo
Moikka! Oon tässä just perustanut oman yrityksen ja tarttisin kipeesti apua CRM-ratkaisujen kehittämisessä ja markkinoinnissa. Parhaiten ois sellainen yritys, mikä toimisi  PK-seudulla. Onko kukaan ottanut jompaan kumpaan näistä yhteyttä, tai pyytänyt ihan apua: www.vine.eu tai www.ecraft.com ??

 6 
 : 12.12.16 - klo:23:43 
Aloittaja Mimosa - Uusin viesti kirjoittanut Ruma Elsa
Se 10 kiloa on vaihdevuosissa tullut takaisin, mutta ei harmita! Hymyilee Paino on joka tapauksessa ihan normaali ja pyöreys tasaisesti joka puolella. Korsetit kaivoin taas käyttöön, koska muuten muutama rakas hame ei mahdu päälle...

Muutaman kuukauden ajan sukkahousut ovat tuntuneet ahdistavilta, ja lähes aina jonnekin lähtiessäni puenkin nykyään sukat ja sukkanauhat. (Kotona olen jatkuvasti paljain jaloin.) Kesällä käytän korsetin sijasta kevyttä sukkanauhavyötä; niitä on vuosikymmenien mittaan kertynyt niin, että joka alusasusettiin on sopivan värinen. Sukkanauhavyöt muuten pysyvät paljon paremmin kohdallaan, kun lantio on pyöristynyt! Iskee silmää Samat vyöt, jotka nuorena ja superhoikkana ollessani valuivat lantiolle, pysyvät nyt juuri oikealla paikalla.

Lahkeelliset alushousut ovat ihania! Sellaisia onneksi tehdään edelleenkin, ja toki kuljen aina kirpputoreilla silmät auki. Olen ruvennut pitämään myös todella pitkiä alushousuja: löysin polviin ulottuvat, puna-valkopilkulliset housut (varmaankin oikeastaan yöpuvun housut), jotka saavat vilkkuakin vaatteiden alta!

Tuunailen alusvaatteita. Saatan virkata pitsiä housunlahkeisiin, ja pari viikkoa sitten tein harmaista villasukkahousuista sukat ja virkkasin punaiset reunukset. Alushameisiin lisään pitsejä, kerroksia ja röyhelöitä, jos niitä ei mielestäni ole tarpeeksi. Virnistää

 7 
 : 12.12.16 - klo:23:22 
Aloittaja Tiinaliina - Uusin viesti kirjoittanut Ruma Elsa
Minulla on sekä Nokian päällyskengät kenkien päälle että vanhemmat lyhytvartiset, matalat kalossit, joita pidetään ilman kenkiä. Päällyskengät maksoivat kirpputorilla muistaakseni 4 euroa, mutta niitä on tullut pidettyä melko vähän sen jälkeen, kun löysin 3 eurolla hauskat nappikalossit. Kumisaappaita pidän lähinnä kotipihassa ja metsässä. Kalossit ovat kevyet ja sirot ja sopivat hameasuihin. Painonapit ovat vuosikymmenien saatossa sen verran ruostuneet, että vain ylimmät napit avautuvat ja sulkeutuvat kunnolla; toiseksi ylimmät jätän auki ja alimmat ovat pysyvästi kiinni.

 8 
 : 17.11.16 - klo:14:40 
Aloittaja Van Kraemers - Uusin viesti kirjoittanut Mrs K
Hei!

Tulenpa sitten heti esittäytymään näin ensimmäisessä viestissä. Olen kohta 34 vuotias perheenäiti ja "kotirouva" pääkaupungin naapurista. 40- ja 50-lukujen kulttuuri on kiehtonut minua jo pienestä asti, kun kahlasin lukutoukkana läpi Brittiläistä lastenkirjallisuutta, joka usein noihin aikoihin keskittyi. Rakkaan ompeluharrastuksen myötä, olen alkanut ommella enemmän ja enemmän vintage-tyylisiä vaatteita ja jonkin verran olen ostanutkin joko aitoa tai repro-vaatteita. Mitenkään tarkkaan tyyliin tai vuosikymmeneen en kuitenkaan halua itseäni luokitella, vaan valitsen vaatteet oman estetiikkani mukaan ja saatan yhdistellä useaakin tyyliä. Kuitenkin Brittiläinen 30-50-lukulainen tyyli naisellisine yksityiskohtineen ja leveine helmoineen on sellainen, johon aina palaan.

Vintagessa minua kiehtoo vaatteiden yksilöllisyys ja laatu. Ompelun harrastajana minua kyllästyttävät laatikkomaiset yllätyksettömät muodot monissa nykyvaatteissa. Tykkään kulkea hameessa ihan omaksi ilokseni, vaikka sitten käyttäisinkin päiväni puutarhatöissä tai huushollin siivoamisessa. Jos nämä hommat onnistuivat ilman apuvälineitäkin hameessa isoäidin aikaan, niin miksipä ei nykyäänkin!

 9 
 : 28.09.16 - klo:05:17 
Aloittaja Bojarin - Uusin viesti kirjoittanut Zerosnepil
Previously, I have no interest in these matters even less. But now I began to study it more.

 10 
 : 22.09.16 - klo:19:57 
Aloittaja sinivirta - Uusin viesti kirjoittanut sinivirta
elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan tupakoinnin. Oon koittanu kaikkia mahollisia nikotiinituotteita ja kaikkee, mutta mikään ei tunnu auttavan! onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? Onko siitä ollut apua kellekkään?? Ja miten niissä kun on ne kaikki nesteet ja eri osat, eri vahvuset nesteet ja kaikki, onko se hirveen hankala vempele? katsoin ite netistä näitä:  www.siu.fi tai www.paulsaar.com?

T: todella halukas lopettamaan!!
 Huh Huh

Sivuja: [1] 2 3 ... 10