Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /nfs/c08/h02/mnt/115991/domains/fintage.net/html/foorumi/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Rekisteröidy
Welcome Guest, please login or register.
Rekisteröidy - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Kuvallinen varmistus:
Rekisteröitymällä Fintagen keskustelupalstalle pääset mukaan keskustelemaan sekä myymään, vaihtamaan ja ostamaan tavaroita muiden käyttäjien kesken. Pääset myös käsiksi Fintagen kaava- ja kuvastoskannausarkistoon.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ylläpitoon sähköpostiosoitteessa sproily(at)fintage.net.

HUOM YRITYKSET! Mikäli teet yrityksellesi käyttäjää ota huomioon, että mainostusta ei sallita muilla kuin yrityksien mainoksille tarkoitetulla alueella. Mikäli haluat mainostaa sekä keskustella foorumillamme suosittelemme, että luot kaksi käyttäjää. Yhden yrityksellesi ja yhden itsellesi. Muista ilmoittaa ylläpidolle kumman käyttäjän haluat yrityskäyttäjäksi!

Yrityskäyttäjällä on oikeudet kirjoittaa ainoastaan yritykset-osiossa.

Mainokset yritykset-osion ulkopuolella poistetaan harkinnan mukaan.

Mikäli tarvitset apua yrityskäyttäjän perustamisessa tai kaipaat lisätietoja ota yhteyttä ylläpitoon osoitteessa sproily(at)fintage.net

HUOM! Yhä lisääntyvän roskapostittamisen estämiseksi foorumilla on otettu käyttöön käyttäjätunnuksen manuaalinen hyväksyntä. Aktivoituasi käyttäjän jälkeen ylläpitäjä hyväksyy sen vielä erikseen. Ongelmatapauksissa yllä mainittu sähköpostiosoite on käytettävissä.